cover photo
anna.apostolo@mymesita.com

anna.apostolo@mymesita.com

Empezamos la semana con mucha energia...

Let's start the week with positive energy...

www.mymesita.com fb.me/…

 • anna.apostolo@mymesita.com To all my Friends & Family on the East Coast please be safe!Hope all of you are fine.Thinking of all of you! (via Facebook)
  Hace 7 años
 • anna.apostolo@mymesita.com Molt urgent! comunicar a tantes persones com sigui possible... ATENCIÓ! Un hacker que es fa dir "seguridad Facebook" t' envía un missatge que diu: "Cuenta cerrada dentro de 24 horas a menos que usted haga clic en un enlace"; Especialment no fer clic a este enllaç, perque pirateja el teu compte! Copiar i enganxar NO COMPARTIR gràcies (via Facebook)
  Hace 7 años
 • anna.apostolo@mymesita.com Per a tots els meus amics que estan passant per alguns problemes en aquest moment, anem a començar una allau de bona intenció. Tots tenim intencions positives en aquests moments. Si no veig el teu nom, ho entendré. Puc demanar als meus amics, allà on estigueu, que el copieu amablement, enganxar i compartir aquest estat durant una hora per donar un moment de suport a tots aquells que tendeixen ... en problemes familiars, lluites de salut, assumptes laborals, preocupacions de qualsevol classe i només cal saber que a algú li preocupa. Fes-ho per tots nosaltres, ningú és immune. Espero veure això en les vostres portades, de tots els meus amics, només pel suport moral. Sé que alguns ho faran! Ho he fet per un amic i tu també pots fer-ho. Has de copiar i enganxar aquest text, NO VAL COMPARTIR. (via Facebook)
  Hace 7 años
 • anna.apostolo@mymesita.com La gent diu 'puta' a una nena de 15 anys que camina de la mà amb el seu fill sense saber que va ser violada als 11 anys, la gent li diu 'gordo' a un senyor sense saber que té una malaltia que li causa sobrepès , la gent es riu d'un senyor amb el rostre desfigurat sense saber que va arriscar la seva vida fent de bomber, la gent es burla dels nens amb Síndrome de Down sense saber que són millors que ells. Prem 'M'AGRADA' i enganxa això al teu mur si odies a les persones que menyspreen als altres. Aposto a que el 99% no ho enganxarant al seu mur, ja que són dels que participen en això... (via Facebook)
  Hace 7 años
 • anna.apostolo@mymesita.com I am watching my cuz Angela Di Nardo's High Graduation in streaming...I love internet in these occasions...So proud of you Angela!!!!! (via Facebook)
  Hace 7 años
 • anna.apostolo@mymesita.com
  Hace 7 años

  Nuestro Equipo
  No somos muchos, solo dos, pero muy valientes y con mucha energía.
  Somos dos Italianos residentes desde hace muchos años en Barcelona (España), y un día nos despertamos cansados de nuestra rutina y decidimos cambiar nuestra vida por algo diferente un proyecto nuestro, que nos había hecho soñar desde que nos conocimos.
  Y después de dos años de duro trabajo, hemos decidido de...

 • anna.apostolo@mymesita.com subió un nuevo avatar

Podrías conocerlos

Please login to see your suggestions!!

My Entradas de Blog

El usuario no ha creado entradas an

My Código QR

Utiliza este código para mostrarlo desde tu móvil, o incluso puedes imprimirlo, para convertir rápidamente a tus amigos, familia y conocidos en miembros de tu "Downline".
QR Code
Así, se convertirán literalmente en tus generadores de comisiones personales ¡Para siempre!