Què és antioxidants?

Els antioxidants són bioactive substàncies que protegeixen el vostre cos dels efectes de tan-radicals ‘lliures cridats i altres substàncies nocives van alliberar en el vostre cos com subproductes d'un metabolisme normal. Estrès, dieta pobra, exposició excessiva a UVA, va contaminar aire i fum de cigarret alliberament encara més radicals lliures en el vostre cos. Els antioxidants poden ajudar el vostre cos tracta aquests micro-terroristes .

 

On trobes antioxidants?

El vostre cos fa els seus antioxidants propis, però necessites aconseguir la majoria dels vostres antioxidants de la vostra dieta. La fruita i les verdures són riques en antioxidants. Per regla general de polze, el més brillant el color, el més potent els antioxidants.

                                                                                                                                                                              Magranes i acai berries és super fruites quan ve a antioxidants: tots dos contenen més antioxidants que nabius i nabius per exemple.

                                                                                                                                                                          Quants antioxidants fa la vostra necessitat de cos per contraatacar els efectes de radicals lliures? Això difereix d'una persona a un altre i depén damunt estil de vida. És una idea bona de menjar com a mínim dues porcions de verdures i dues peces de fruita un dia. Prova escollir fruita i verdures que són una font rica d'antioxidants.

 

 

@jcabreramiras